Nyomottbeton - Műszaki leírás

Cégünk - több éves tapasztalat alapján - nyugodtan mondhatja, hogy a nyomottbeton technológiával készített díszburkolatok az otthonok tartós, mutatós díszei.
Minden olyan helyen alkalmazható, ahol az alábbi kívánalmaknak egyszerre kell eleget tenni: gyors kivitelezés, nagyszilárdságú, kiváló minõségû burkolat iránti igény, bõséges minta- és színválaszték, hosszú élettartam, szabad vonalvezetés, amely könnyen tudja követni a környezet domborzati viszonyait, a megrendelõ egyedi kívánságainak maximális figyelembevétele.
A burkolatok színtartóak, csúszásmentesek, fûthetõek. Felületükrõl a szennyezõdés, a hó könnyen eltávolítható. Bár a felület a természetes kövekbõl készített burkolat illúzióját sugallja, egybefüggõ szerkezet lévén, nem fenyeget a gyomkinövés veszélye.
A nyomottbeton technológiával megtakarítható a szegélykövezés, valamint nem kell tartani a burkolat késõbbi megsüllyedésétõl.
Amennyiben felkeltettük érdeklõdését a technológia iránt, kérjük, keressen meg bennünket, hogy az Ön által megálmodott burkolatot a valóságban is megalkothassuk!

A honlapon található szövegek, grafikai elemek, termékek, megjelenítési módok a CS és CS 2001 Kft. termékei. A site tartalmából idézni kizárólag a forrás megjelölésével lehetséges, vagy a cég írásos engedélyével használhatók fel!