STRUKTURÁLJUK ÚJJÁ A KÖVET

Minden ház életében elérkezik az a pillanat, amikor a felújítás elkerülhetetlenné válik. Ez különösen igaz a koptatásnak, vagy az időjárásnak kitett felületekre. Ilyenek, a kőtömb,- műkőlépcsők, a függőfolyosók illetve épületdíszek.

A több évtizedes használat alatt felületük kicsorbult, letörött, lekopott. A balesetek elkerülése miatt felületüket javítani kell. Eddig a javítás befecskézett pótlás, illetve újra stokkolás volt. Ez a beavatkozás ideig - óráig megoldást jelenthet, de hosszú távon nem megoldás, és esztétikailag is erősen kifogásolható. A munkával járó zajról, porról nem is beszélve.

Ezért fejlesztettünk ki olyan anyagokat és technológiákat, melyek segítségével újra lehet építeni a követ.

A kő,- műkő felületeket vegyszeres tisztításnak kell alávetni, hogy a felületről és a pórusokból a sok évtizedes szennyeződést eltávolítsuk. A letisztítás után ecsettel felhordunk DEKORBETON Gyöngyburkolatot, ez biztosítja a régi és az újonnan rákerülő anyag megfelelő tapadását és azt, hogy a felhordott anyag a felületen ne "csúszkáljon". A felületi hiánytól függően DEKORBETON Esztrich vagy Glett anyaggal visszaállítjuk az eredeti felszínt. Az így kijavított felületre színes DEKORBETON Gyöngyburkolat kerül, melynek kialakítása lehetővé teszi, hogy sima, stokkolt vagy erezett felületet utánzunk. Az elkészült burkolatot fényes vagy matt lakkal kezeljük.

Különböző felületkezelési eljárásokkal vissza lehet adni az eredetihez szinte tökéletesen hasonló felújított felületet.

A javítás további előnye, hogy gyorsan és költségtakarékosan kivitelezhető.