Dekorbeton "ránctalanítókrém" a burkolásban

Minden épület életében eljön az a pillanat, amikor felújításra szorul. Fontos, hogy abban a stílusban renoválják, amiben épült. Ez ma már szinte teljesen megoldott. Ez alól csak a lépcsők, függőfolyosók és erkélyek kivételek. Ezért dolgoztunk ki több olyan anyagot és technológiát, amelyek lehetővé teszik, hogy az eredetihez megközelítően hasonló felületet lehessen létrehozni.

Amikor az épületek épültek lakók még nem lakták. A renoválást pedig úgy kell elkészíteni, hogy a lakók az épületben laknak és közlekedésüket biztosítani kell. A felújítás során fontos szempont még az is hogy az lehetőleg minél kevesebb porral és zajjal járjon és a felhasznált anyagok gyorsan kössenek. Ez az oka annak, hogy nem lehet a régi anyagokat és technológiákat alkalmazni.
Anyagainkkal és technológiáinkkal a kő és műkő felületét visszaépítjük és a régihez hasonló struktúrát adunk a felületnek.

A hagyományos "I" gerendás VB lemezes erkélyek ill. függőfolyosók felújítása során többször észleltük, hogy az acél szerkezet egy része elkorrodált főleg a fölső húzott rész így, az eredeti teherbíró képességének jelentős részét elveszítette.
A fentiek miatt dolgoztunk ki egy új eljárást, amelynek lényege, hogy hablemezzel ill. habbetonnal könnyítjük ki a szerkezetet ennek tetejére kerül a 1,5 - 2 cm vastagságú DEKORBETON páncél - esztrich (ez a teherhordó szerkezet). Majd erre készül a DEKORBETON glett,- gyöngy- vagy design - burkolat. Ezzel az eljárással kb. 100 kg/m2 súllyal könnyíthetjük ki az összes elhasználódott teherhordó szerkezetet.